Welkom op de website van de Gereformeerde Kerk van Daarle. Hier vindt u informatie over deze kerk, nieuws, uitleg over wie wij zijn, een locatiekaartje en veel meer. Kijkt u rustig rond. Het spreekt voor zich dat u van harte bent uitgenodigd om contact met ons op te nemen voor meer informatie. Natuurlijk bent u ook welkom in één van onze kerkdiensten.

Beide diensten zijn weer toegankelijk voor 50 gemeenteleden per dienst. Wel is reserveren noodzakelijk. Dit kunt u vanaf donderdag t/m aanvang van de diensten doen via https://reserveren.gerefdaarle.nl. HHier is ook meteen zichtbaar hoeveel plaatsen nog beschikbaar zijn. Indien u niet over de mogelijkheid van online reserveren beschikt kunt u gebruik maken van de mogelijkheid om u telefonisch aan te melden (0546-697101). De dienst online volgen kan via www.kerkdaarle.nl (Gereformeerde Kerk)

Kerkdiensten:
Zomertijd: om 09.30 en 19.00 u
Wintertijd: om 09.30 en 15.00 u

Voor meer info zie kerkdiensten

bullet Informatie over het ontstaan van de Gereformeerde Kerk in Daarle

bullet Lijst kinderoppas