Kindernevendienst

Wekelijks wordt door de leiding een kindernevendienst verzorgd, voor de kinderen in de basisschoolleeftijd van 4 t/m 10 jaar (groep 1 t/m 6). Het doel is, de kinderen in eigen taalgebruik vertrouwd te maken met het evangelie. De kinderen van de groepen 1 & 2 hebben elke week, tijdens de morgendienst, kindernevendienst in de kindernevendienstruimte. De kinderen van de groepen 3 & 4 en 5 & 6 hebben om de week, in de morgendienst, kindernevendienst in de vergaderzaal. De kinderen verlaten de kerk vóór de Schriftlezing. De periode dat een kind de kindernevendienst bezoekt, wordt afgesloten met een zgn. ‘Overstapdienst’. Deze dienst heeft het karakter van een kinderdienst.

Ook de morgendienst op tweede Kerstdag en/of tweede Paasdag, wordt in overleg met de kindernevendienstleiding verzorgd. (Dit in afwisseling met de leiding van de kinderclub.)

Leiding van de kindernevendienst: Jeanine Bosch, Wilma Bosch, Gijsbert Immink, Rianne Kamphuis, Geri Poorterman, Dianne Seigers, Anja Valk en Lian Wetering.

Contactpersoon: Jeanine Bosch, Dalvoordeweg 17, tel. 0546 603614