Welkom op de website van de Hervormde Gemeente van Daarle. Hier vindt u informatie over deze kerk, nieuws, uitleg over wie wij zijn en veel meer. Kijkt u rustig rond. Het spreekt voor zich dat u van harte bent uitgenodigd om contact met ons op te nemen voor meer informatie. Natuurlijk bent u ook welkom in één van onze kerkdiensten.

U kunt aanwezig zijn bij de zondagse eredienst om 9.30 uur en de 2e dienst om 15:00 uur. In de Hervormde Kerk is voorlopig plek voor maximaal 30 mensen. Wij adviseren bij binnenkomst en verlaten van de kerk een mondkapje te dragen. Voor de mensen die naar de kerk gaan is het van belang dat u zich vooraf online opgeeft. Dit kunt u doen van donderdag tot zaterdag 18:00 uur middels de volgende link: https://reserveren.hkerk.nl. Hier is ook meteen zichtbaar hoeveel plaatsen er nog zijn. Klik hier voor het stappenplan.
Indien u niet over de mogelijkheid van online reserveren beschikt kunt u gebruik maken van de aanmeldstrook in het kerkblad. Deze kan tot en met donderdagavond ingeleverd worden in de brievenbus van Rehoboth. Voor meer info zie het Gezamenlijke kerkblad 3.

Het blijft mogelijk om de diensten online mee te kijken. Klik hier voor de link naar de live uitzending: hkerk.nl

Kerkdiensten:
Iedere zondag worden er twee diensten gehouden.
Wintertijd: 9:30 uur en 15:00 uur
Zomertijd: 9:30 uur en 19:00 uur

Klik hier voor een link naar het preekrooster.

Actueel:
- Kerkblad 22 november 2020
- link naar de live uitzending:
hkerk.nl
- Gezamenlijk kerkblad 3
- Coronavirus info

Beleidsplan:
Klik hier voor Beleidsplan Hervormde Gemeente Daarle

ANBI:
Klik hier voor info over Anbi

Adres kerk:
Dalvoordeweg 2