Welkom op de website van de Hervormde Gemeente van Daarle. Hier vindt u informatie over deze kerk, nieuws, uitleg over wie wij zijn en veel meer. Kijkt u rustig rond. Het spreekt voor zich dat u van harte bent uitgenodigd om contact met ons op te nemen voor meer informatie. Natuurlijk bent u ook welkom in één van onze kerkdiensten.

Naar aanleiding van de nieuwe lockdown hebben het moderamen en de kerkenraad het volgende besloten ook in overleg met de Gereformeerde Kerk. De kerkdeuren van beide kerken blijven geopend in de morgendienst. Er kunnen max. 30 personen, inclusief kinderen, de dienst bijwonen en men moet zich op de gebruikelijke manier opgeven. De middagdiensten zullen komen te vervallen, u kunt dan de morgendienst van de Gereformeerde Kerk bekijken of andersom. Dit om de contacten te beperken. Dit geldt eerst tot en met 19 januari, we hopen dat er in de persconferentie van 12 januari een versoepeling van de maatregelen kan worden afgekondigd. Houdt u de website in de gaten voor eventuele nieuwe wijzigingen.

U kunt aanwezig zijn bij de zondagse eredienst. In de Hervormde Kerk is voorlopig plek voor maximaal 30 mensen. Wij adviseren ieder bij binnenkomst en verlaten van de kerk een mondkapje te dragen. Voor de mensen die naar de kerk gaan is het van belang dat u zich vooraf online opgeeft. Dit kunt u doen van donderdag tot en met zondag middels de volgende link: https://reserveren.hkerk.nl. Hier is ook zichtbaar hoeveel plaatsen er nog beschikbaar zijn. Klik hier voor het stappenplan.
Indien u niet over de mogelijkheid van online reserveren beschikt kunt u gebruik maken van de aanmeldstrook in het kerkblad. Deze kan tot en met donderdagavond ingeleverd worden in de brievenbus van Rehoboth.

Het blijft mogelijk om de diensten online mee te kijken.
Klik hier voor de link naar de live uitzending: hkerk.nl

Kerkdiensten:
Iedere zondag worden er twee diensten gehouden.
Wintertijd: 9:30 uur en 15:00 uur
Zomertijd: 9:30 uur en 19:00 uur

Klik hier voor een link naar het preekrooster.

Actueel:
- Kerkblad 17 januari 2021
- link naar de live uitzending:
hkerk.nl

Beleidsplan:
Klik hier voor Beleidsplan Hervormde Gemeente Daarle

ANBI:
Klik hier voor info over Anbi

Adres kerk:
Dalvoordeweg 2