Welkom op de website van de Hervormde Gemeente van Daarle. Hier vindt u informatie over deze kerk, nieuws, uitleg over wie wij zijn en veel meer. Kijkt u rustig rond. Het spreekt voor zich dat u van harte bent uitgenodigd om contact met ons op te nemen voor meer informatie. Natuurlijk bent u ook welkom in één van onze kerkdiensten.
Vanaf zondag 27 juni kan er weer gezongen worden in de kerk en kunnen er 100 personen de kerkdienst bijwonen. Ook vervalt het advies om een mondkapje te dragen. Houdt u de website in de gaten voor eventuele wijzigingen.

Wel is reserveren noodzakelijk. Dit kunt u vanaf donderdag tot aanvang van de diensten doen via
https://reserveren.hkerk.nl. Hier is ook meteen zichtbaar hoeveel plaatsen nog beschikbaar zijn. Klik hier voor het stappenplan.
Ook kunt u de diensten online volgen via
www.hkerk.nl

Kerkdiensten:
Iedere zondag worden er twee diensten gehouden.
Wintertijd: 9:30 uur en 15:00 uur
Zomertijd: 9:30 uur en 19:00 uur

Klik hier voor een link naar het preekrooster.

Actueel:
- Kerkblad 11 juli 2021
- link naar de live uitzending:
hkerk.nl

Beleidsplan:
Klik hier voor Beleidsplan Hervormde Gemeente Daarle

ANBI:
Klik hier voor info over Anbi

Adres kerk:
Dalvoordeweg 2